Ydelser

Her kan du finde tidligere cases, og lære mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig og din virksomhed.

Grafisk design

Få udarbejdet grafisk materiale, der afspejler din virksomhed. Jeg kan være behjælpelig med udarbejdelse af præsentationer, opsætning af rapporter, logoer og andet grafisk materiale.

Logo

Logo

Logo

Logo

Logo

Logo

Logo

Logo

Udvikling og digitaloptimering

Skal du have lettet arbejdsgangen eller optimeret kunderejsen med en digitalløsning – så kan jeg hjælpe. Jeg kan bl.a. hjælpe med specialbyggede løsninger til officepakken, Excel, PowerPoint m.m.

“Samarbejdet har været godt, og Morten har leveret det aftalte produkt hurtigt og tilfredsstillende. Vi har i samarbejde har udviklet et planlægningsværktøj, der gør det hurtigere og planlægge store events og konkurrencer. Vi håber på fortsat at samarbejde med Morten i fremtiden.”

Mikkel Jensen – Fonden for Entreprenørskab

Præsentations-software

Jeg har for Danske Bank Business Banking udviklet en præsentationsplatform for at minimere manuelle fejl og forberedelsestid. Hovedformålet var at gøre det lettere for erhvervssrådgivere at gennemføre onlinemøder og samtidig skabe en platform, der kunne præsentere Danske Banks produkter bedst muligt.

Eventplanlægningsværktøj

Planlægning og opsætning af tider for elevhold, lærere og dommere kunne tidligere tage dage at få udarbejdet, og arbejdet bestod af store mængder dobbelttastning. I samarbejde fik vi opsat en løsning, som betød, at udarbejdelsen af tidsskemaer gik fra dage til minutter.

Webudvikling

Skal du have opdateret webshoppen eller oprettet et helt nyt website, kan jeg hjælpe. Jeg kan bl.a. programmere og designe løsninger til WordPress, WooCommerce, Joomla.

Herudover kan jeg i mange tilfælde hjælpe, hvis din opgave inderholder:

  • PHP
  • Javascript
  • HTML/CSS

Morcante

Webshop WooCommerce

Inspiration til bolig

Website WordPress

Kids by Christensen

Webshop WooCommerce

Strategisk sparring

Jeg kan rådgive dig om din marketingstrategi – specielt i forhold til onlinemarketing. Min utraditionelle baggrund indenfor marketing, design, økonomi og programmering gør, at min rådgivning ikke blot er teoretisk, men også er håndgribelig.

Online annoncering

Bliver din virksomhed fundet online?

Jeg kan hjælpe dig med annoncering online på både Google og Facebook. Jeg er bl.a. Google Analytics, Ads og Shopping certificeret. Er du allerede i gang med din annoncering, tilbyder jeg helt gratis et Google Ads tjek, hvor du kan se, om dine annoncer kan optimeres.

Kontakt

Ønkser du et møde eller et uforpligtende tilbud på en opgave, er du altid meget velkommen til at kontakte mig her.

Jeg vender tilbage inden for 24 timer.