Om Jensen marketing

Jensen Marketing er en enkeltmadsvirksomhed, som administreres af mig – Morten. Jeg brænder for at rådgive om marketing og skabe løsninger, som kan ses på bundlinjen.

Et fair samarbejde

Jeg tror på, at de bedste resultater kommer gennem gennemsigtighed og god kommunikation. Derfor bestræber jeg mig altid på give mine kunder fuld indsigt i, hvordan og hvorfor marketingtiltag peformer, som de gør. Det betyder også, at jeg som udgangspunkt ikke ejer noget af det materiale, som er udarbejdet for dig og din virksomhed. Det synes jeg er mest fair.

Kort vej fra plan til handling

I de fleste tilfælde står jeg selv for eksekveringen af marketingtiltag (udarbejdelse af annoncer, webudvikling m.m.). Det sikrer, at du kan få præcise estimater på dine arbejdsopgaver, at vejen fra plan til handling ofte er kort, og at du kun skal kommunikere med én person.

Erhvervserfaring

  • Konsulent – Jensenmarketing 2017 – …
  • Erhvervsrådgiver 2015 – 2017
  • Marketingkoordinator 2013 – 2014
  • Freelance marketingmedarbejder 2011 – 2013

Uddannelsesbaggrund:

  • Master of Business Administration
  • Bachelor in international sales and marketing
  • Multimediedesigner

Certificeringer:

  • Google Analytics
  • Google Adwords