WordPress Hjemmesider

Simple og avancerede løsninger tilpasset dine behov.

N

Du er ejeren

Du ejer din hjemmeside og dine data. Alt andet er urimeligt, når du har betalt for arbejdet.

N

Ingen binding

Ingen løbende abonnementer eller dyre supportaftaler. Vi skal arbejde sammen, fordi jeg skaber værdi for din virksomhed – ikke fordi du er bundet til en aftale.

N

Direkte kontakt

Ingen sælgere. Ingen dyre mellemled. Du taler direkte med undertegnede. Det sikrer, at du får præcise estimater på dine arbejdsopgaver, at vejen fra plan til handling ofte er kort, og at du kun skal kommunikere med én person.

 

Ingen samlebåndsløsninger – men et reelt samarbejde

U

En reel forståelse og interesse for din virksomhed

Skal jeg skabe succes for din virksomhed online, kræver det at jeg forstår din virksomhed og dens behov. Derfor starter et hvert samarbejde med en uforpligtende indledende dialog, hvor både virksomhedens nuværende situation og fremtidige planer klarlægges. Det sikrer at du kan tilbydes en løsning der passer til dine reelle behov – hverken mere eller mindre.

Det skal være et godt match

Kan jeg ikke løfte en opgave, eller vurderer jeg, at jeg ikke er et godt match for din virksomhed – takker jeg nej tak.

Løsninger der er tilpasset netop din målgruppe

Den bedste løsning er tilpasset din målgruppe og dine behov. Her er en ingen samlebåndsløsninger. Jeg ved din virksomhed er unik, og ikke passer ned i en kasse.

|

“…Han har en god grafisk og forretningsmæssig tæft, som gør det til en fornøjelse at samarbejde med ham. Så jeg kan kun give Morten de bedste anbefalinger.”

– Erik S Andersen – Sekkelund Andersen Consulting

” …Jeg har hele vejen igennem processen følt mig i trygge hænder, oplevet høj faglighed og konstruktive og hurtige løsninger. De absolut bedste anbefalinger herfra. “

Christina Madsen – CM Ledelse

“…Høj kvalitet, yderst konkurrencedygtige priser, høj service og generelt en dejlig kommunikation.”

-Nicky Søgaard, Din Tekstforfatter ApS, CEO

“…så er han ikke mindst kompetent, rolig og sympatisk at arbejde sammen med”

-Annette Kjærsgaard – PhD, MScOT

” ….Vi følte os rigtig godt guidet igennem hele processen og det må siges, at Morten besidder en stor portion tålmodighed. Vi er super tilfreds med resultatet og hele forløbet og kan varmt anbefale Morten”

Martin og Camilla – Kids by Christensen

Hvad er prisen?

 

kr. / time

Fast lav timepris med mulighed for køb af klippekort.

Her koster en virksomheds hjemmeside typisk et sted mellem 7.000 og 16.000 kr. Fra den simple til den mere komplekse løsning. En webshop starter typisk fra 12.000 kr.

Det skal du være opmærksom på

Der er mange faldgruber, når du skal købe hjemmeside – her er et par af de vigtigste
En god brugeroplevelse på mobil, tablet og computer er afgørende

I dag er over 50% af besøgende på hjemmesider fra en mobil eller tablet. Derfor sikrer vi selvfølgelig, at din hjemmeside også fungerer mindst lige så godt på mobil og tablet som på computer.

Løbende opdatering af din hjemmeside er vigtig, men behøver ikke være dyrt

Desværre betaler rigtig mange hjemmesideejere alt for meget for løbende opdateringer og hosting – helt op mod 20.000 kr./årligt.

Som udgangspunkt bør hosting- support- og normale opdateringer ikke koste mere end maksimalt 3.000 kr./årligt. for en simpel hjemmeside.

Kunderne kommer ikke af sig selv

Når din hjemmeside er bygget og er online, kommer kunderne desværre ikke af sig selv. Der skal laves en løsning som sikrer traffik til din hjemmeside. Vi kan hjælpe dig med SEO, Facebook og Google Annoncering.

WordPress - en fleksibel løsning der minimerer dine omkostninger
  • Du kan nemt selv lave rettelser i tekster o. lign. på din hjemmeside, uden at du skal benytte en webudvikler.
  • Alle WordPress sider kommer med en “grund-optimering” til Google, som hjælper din hjemmeside til at blive fundet.
  • Det er nemt at skifte samarbejdspartner, da WordPress er verdens mest poplære CMS. Du brænder altså ikke inde med en løsning, som ingen andre kan hjælpe med.
  • Open Source: Ekstra funktionalitet, som normalt skal specialbygges, kan i WordPress ofte tilføres gratis eller med markant lavere omkostninger.

Det er ikke uden grund, at WordPress er verdens mest poplære CMS.