Din visuelle identitet kan betyde forskellen på valg og fravalg

Se grafiske produktioner

;

Grafisk design kan ses på bundlinjen

Dit produkt og din virksomhed bliver bedømt, før du åbner munden og før kunden har læst den første linje på din hjemmeside. Ofte vil dit grafiske udtryk eller din visuelle identitet altså være make or break før kunden ved, hvad du sælger, eller hvem virksomheden er.

Derfor er det afgørende at få udarbejdet grafisk materiale, der afspejler din virksomhed og er tilpasset knivskarpt mod din målgruppe.

Netop derfor sikrer jeg mig altid, at jeg har en forståelse for virksomhedens værdier og målgruppe, før jeg starter det praktiske arbejde. I forhold til en traditionel grafiker har jeg ofte bedre forudsætninger for at forstå din virksomhed og målgruppe qua min baggrund som bl.a. erhvervsrådgiver og marketingkoordinator. Det sikrer et stærkt grafisk fundament for din markedsføring, færre tilpasninger og dermed ofte en god værdi for pengene.

Ingen samlebåndsløsninger – men et reelt samarbejde

U

En reel forståelse og interesse for din virksomhed

Skal jeg skabe succes for din virksomhed online, kræver det at jeg forstår din virksomhed og dens behov. Derfor starter et hvert samarbejde med en uforpligtende indledende dialog, hvor både virksomhedens nuværende situation og fremtidige planer klarlægges. Det sikrer at du kan tilbydes en løsning der passer til dine reelle behov – hverken mere eller mindre.

Det skal være et godt match

Kan jeg ikke løfte en opgave, eller vurderer jeg, at jeg ikke er et godt match for din virksomhed – takker jeg nej tak.

Løsninger der er tilpasset netop din målgruppe

Den bedste løsning er tilpasset din målgruppe og dine behov. Her er en ingen samlebåndsløsninger. Jeg ved din virksomhed er unik, og ikke passer ned i en kasse.

Hvad er prisen?

 

kr. / time

Fast lav timepris med mulighed for køb af klippekort.