Tilskud fra naturen på RawFood måden

Kvalitetsfoder fra Nordic Horse

Nordic Horse laver kvalitets foder og tilskud til heste, tilpasset de danske forhold.

Nordic Horse tager udgangspunkt i at opdele hestens foderbehov i 5 grupper, i en foderpyramide, næsten som vi kender den fra mennesker.

I denne artikel vil vi fortælle om den gruppe de kalder Nordic Raw Health. Denne gruppe indeholder vitaminer, mineraler og sporstoffer af højeste kvalitet. Disse produkter kan anvende til daglige tilskud, heste som i en periode har brug for et ekstra boost, heste som er i et specifik underskud, heste som er i meget hård træning, og har brug for elektrolytter, situationer hvor man gerne vil forebygge overbelastede muskler med mere.

Nedenfor kan du læse om et udvalg af produkterne, men der er mange flere. Ring til os og få en snak.

Tilskud fra naturen på RawFood måden

Nordic Mega Vitality er et komplet boost til din hest. Produktet styrker immunsystemet og optimerer fordøjelsen må mange niveauer. Det er især optimalt at tildele det, forår og efterår, i forbindelse med foder- og pelsskifte, hvor vejret også kan ændre sig drastisk. Kan anvendes både som booster kur, men også som komplet vitamin- og mineraltilskud.

Nordic Vitamin Complete er et fulddækkende vitamin- og mineraltilskud helt uden stivelse. Det som gør dette produkt helt unikt er det høje indhold af protein, lysin og methionin. Kan tildeles alle heste, året rundt.

Nordic Summer Sticks er sammensat af råvarer der sikrer en komplet tildeling af organiske vitaminer og mineraler, til heste der går på sommergræs. Summer Sticks er udformet som godbidder, så de er nemme at have i lommen, og nemme at tildele fra hånden.

Nordic Magnesium er et velsmagende pelleteret tilskud med høj optagelighed. Heste med magnesiummangel kan virke tændte, stressede eller have sitrende muskler. De kan også virke nervøse. Hestens system kan ikke lagre magnesium, så derfor er det vigtigt at tildele et foder med et afbalanceret indhold, eller et tilskud. Kan også med fordel gives til heste når de kommer på græs, da kaliumindholdet i græsset kan blokere hestens optag af magnesium.

Nordic Zink er et hurtigtvirkende og effektivt pelleteret tilskud til heste, der er i zink-underskud. Zink er et uundværligt stof for heste, som blandt andet sørger for at hud, hår, pels og hove kan opretholde den naturlige sundet. Zink fra Nordic Horse er letoptageligt, og er sammensat af råvarer der medvirker til at holde immunforsvaret i top. Zink anbefales også til at forebygge muk, når muddersæsonen starter.

Nordic Zink & Copper er sammensat af kvalitetsråvarer der hurtigt og effektivt hjælper hesten der er i underskud. Tilskuddet vil virke medvirkende til at hesten får en strålende flot pels, man og hale, og vil desuden virke forebyggende på muk, og tør og skællet hud. Ofte ses kobbermangel, hvis der fodres med grovfoder med højt jernindhold, da dette kan hindre hesten i at optage sporstofferne i den korrekte balance.

Nordic E-Power er et tilskud af E-vitamin og lysin, der modvirker overbelastning af muskler, samt forebygger muskeltræthed. Især velegnet til heste i intensiv træning, eller i genoptræning. E-vitamin har desuden en positiv og forebyggende effekt hos heste med tendens til staldkrampe, eller ømme muskler.

Nordic Elektrolyt Sticks er elektrolytter i godbidsform. Smart! Elektrolytter er for nogle heste en nødvendig supplering til foderet, hvis de yder eller sveder mere end normalt. Elektrolytter er de mineraler der udskilles i urin, sved og afføring, og hesten kan miste mineralerne hurtigere end den kan optage dem igen, medmindre man tildeler den en koncentreret mængde, eksempelvis før eller efter en træning. Mangel på elektrolytter kan ses i en nedsat funktion af muskel- og nervesystemet, men hestens udskillelse af affaldsstoffer kan også påvirkes ved mangel på elektrolytter.

Happy Horse Rideudstyr er stolte over at være Nordic Horse forhandler, og rådgive om produkter, som giver gode forudsætninger for et langt, sundt og naturligt liv for hestene.

Hos Happy-Horse.dk forhandler vi hele Nordic Horse’s sortiment, så har du specielle behov, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, så skriv til os på kundeservice@happy-horse.dk, så hjælper vi dig godt videre:)